Ananászos csirkenyársak

Ananászos csirkenyársak

Hallal elkészítve is nagyon finom. 

Hozzávalók:

csirkemell felkockázva
só, bors, frissen facsart citromlé esetleg chili pehely
friss ananász kockákra vágva
tetszőleges zöldségek, pl. hagyma, kápia paprika nagyobb kockákra vágva

A fa nyársakat vízbe áztatjuk, hogy ne égjenek meg sütés közben.
A csirkemellet tetszőlegesen fűszerezzük. Én sót, borsot szórtam rá és meglocsoltam egy kevés citromlével. A nyársakat kivesszük a vízből és rátűzdeljük felváltva a húst, ananász kockákat és zöldségeket. Sütőben vagy grillen pirosra sütjük.

Rizzsel vagy lepénykenyérrel, foccaciaval tálaljuk. Készíthetünk mellé salsát vagy egy kis fokhagymás citromos joghurtot, zöldfűszeres mártogatóst.

No Comments

Leave a Reply