Csontok és vér – sós snack halloweenre

Ugyanabból a tésztából készül, mint a minipizza múmiák és hotdog múmiák, így akár egyszerre is elkészítheted őket!

Hozzávalók:

grissini alap tészta (tulajdonképpen pizzatészta)
pizzaszósz, (pépes) paradicsomszószból a darabos helyett

A grissini tésztát elkészítjük és 1 órát kelni hagyjuk, míg jól megdagad (2 akár háromszorosára). Kb ujjnyi vastagra nyújtjuk, csíkokra vágjuk és hengerekké formázzuk. A hengereket feldaraboljuk és mindkét végüket félbevágjuk pár centire a végétől. A fél végeket visszahajtjuk csiga formában, ez lesz a csontok feje. A sütőben még szépen meg fognak dagadni.

180-200 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben kb 10 percig sütjük. Pizzaszósszal tálaljuk.

Édes verziót is készíthettek belőle. 🙂

No Comments

Leave a Reply