Tonhalas, chilis citrom szószos lepénykenyér

Tonhalas, chilis citrom szószos lepénykenyér

Sült paprikával, pár szem kapribogyóval tálaltam és frissen őröltem rá borsot, tengeri sót. De lilahagymával vagy olívabogyóval, fetasajttal is el tudom képzelni. 

Hozzávalók:

lepénykenyér (recept itt)
sült pritaminpaprika darabok – grillen vagy serpenyőben sütve
konzerves tonhal vagy marinált hal, füstölt hal, frissen sült hal darabok (csirkemellel is finom)
pár szem kapribogyó
citromfüves chilis citromszósz
ízlés szerint só, bors

A lepénykenyereket grillen megsütöttem, pici olívaolajjal megkenve. A tetejére halmoztam a halat, sült paprikát, kapribogyót. Frissen őrölt sóval, borssal ízesítettem és meglocsoltam a citromszósszal.

No Comments

Leave a Reply